Quad túrák

 • A quadok vezetéséhez B kategóriás jogosítvány szükséges.
 • Utasként is legalább 16 éves kell, hogy legyél.
 • A maximum össz súly egy quadon 180 kg!
 • A kiválasztott túra előtt 1 órával meg kell jelenni az irodában, ahol a felszereléseket átadjuk, és a túra menetét megbeszéljük.
 • A bázisunkon bemutatjuk a járművek használatát, gyakorló vezetést végzünk.
 • Pulóvert és hátizsákot érdemes magatokkal hozni.
 • Túrákat minimum két quad esetében indítunk.

Jelenleg három vezetett quad túraútvonal – 35 km, 65 km és 55 km – közül lehet választani Eger és környékén. A túrákat rendszámmal ellátott, forgalomba helyezett, 2 személyes quadokkal van lehetőség bejárni. A túraútvonalakról és a quadokról a részletes leírásokat lentebb görgetve olvashatjátok.

1. Eger és környéke

– 90 perc
– 35 kilométer
– 18.000 Forint

Ha Eger, akkor Szépasszonyvölgy! Ki ne hallott volna a borokról és szép nőkről híres és kedvelt turistalátványosságról?! Ráadásul a szerencsésebbeknek nem a lábukon kell megtenniük ezt az utat, így marad erejük megérezni a völgy magával ragadó hangulatát, amely egyszerre nyugodt és pezsgő.

Miután minden útitársunknak sikerült elszakadnia a Szépasszonyvölgytől, földutakon haladva, Egerszalók felé vesszük az irányt. Ha a látvány nem is tárul elénk, de a levegő sejteti velünk, hogy egy gyógyhatású, melegvizú hőforrás közelében járunk. Ehhez hasonlót csak a Yellowstone Nemzeti Parkban (USA) és Törökországban láthatunk.

A helyi borvidék megnyugtató látványa kísér minket vissza Egerbe, ahol a túra után meg lehet tölteni az üres hasakat egy kiváló, egri étteremben.

2. Eger – Szomolya – Noszvaj – Eger

– 3 óra
– 55 kilométer
– 32.000 Forint

Túránk során megtapasztalhatjuk, hogy miért olyan híres az egri borvidék. Mielőtt bárki is azt gondolná, hogy borkóstolóra invitáljuk, el kell árulnunk, hogy csalódni fog. Útvonalunk ugyanis Eger és Szomolya között jó minőségű földúton halad a végeláthatatlan szőlődűnék között.

Az első pihenőnk Szomolyánál van, ahol a kilátóba felérve megcsodálhatjuk a Bükki hegyvidék dimbes-dombos arcát, valamint a szemfülesek láthatják a legendás kaptárköveket is.

Szomolyától műúton visz az utunk tovább Noszvajig, az ország legtisztább levegőjű falujáig. Áthaladunk Síkfőkúton is, amely a környék egyik legnépszerű turisztikai célpontja.

Túránk vége felé haladva megállunk az Eged-hegy lábánál is, ahonnan szintén csodaszép kilátásban lesz részünk.

A világhírű gyártó Blade családjának 600 köbcentis, 42 lóerős teljes értékű kétszemélyes gépe. Tökéletes kétszemélyes túraquad kényelmes utasüléssel és kapaszkodókkal.

 • Erős motor, 4 kerékhajtás, finom rugózás.
 • Tiszteletet parancsoló méret, sportos, vagány design!
 • Jelenlegi állományunk 7 darab, így egyszerre 12 fő vehet részt a túrákon, plusz a túravezető.
 • B kategóriás jogosítvánnyal vezethető.

 

hu_HUHungarian