Quad túrák

 1. Általános tudnivalók
 • A quadok vezetéséhez B kategóriás jogosítvány szükséges.
 • Utasként is legalább 16 éves kell, hogy legyél.
 • A maximum össz súly egy quadon 180 kg!
 • A kiválasztott túra előtt 1 órával meg kell jelenni az irodában, ahol a felszereléseket átadjuk, és a túra menetét megbeszéljük.
 • A bázisunkon bemutatjuk a járművek használatát, gyakorló vezetést végzünk.
 • Parkolási lehetőség a Katona téri parkolóházban, ahonnan 5 perc sétára található az irodánk.
 • Pulóvert és hátizsákot érdemes magatokkal hozni.
 • Túrákat minimum két quad esetében indítunk.

2. Túraútvonalak

Jelenleg három vezetett quad túraútvonal – 35 km, 65 km és 55 km – közül lehet választani Eger és környékén. A túrákat rendszámmal ellátott, forgalomba helyezett, 2 személyes quadokkal van lehetőség bejárni. A túraútvonalakról és a quadokról a részletes leírásokat lentebb görgetve olvashatjátok.

 • Eger és környéke

– 90 perc
– 35 kilométer
– 18.000 Forint

Ha Eger, akkor Szépasszonyvölgy! Ki ne hallott volna a borokról és szép nőkről híres és kedvelt turistalátványosságról?! Ráadásul a szerencsésebbeknek nem a lábukon kell megtenniük ezt az utat, így marad erejük megérezni a völgy magával ragadó hangulatát, amely egyszerre nyugodt és pezsgő.

Miután minden útitársunknak sikerült elszakadnia a Szépasszonyvölgytől, földutakon haladva, Egerszalók felé vesszük az irányt. Ha a látvány nem is tárul elénk, de a levegő sejteti velünk, hogy egy gyógyhatású, melegvizú hőforrás közelében járunk. Ehhez hasonlót csak a Yellowstone Nemzeti Parkban (USA) és Törökországban láthatunk.

A helyi borvidék megnyugtató látványa kísér minket vissza Egerbe, ahol a túra után meg lehet tölteni az üres hasakat egy kiváló, egri étteremben.

 • Eger – Szilvásvárad – Eger

– 2 óra
– 65 kilométer
– 24.500 Forint

Eger kulturális értékekben gazdag belvárosából indul az utunk Szilvásváradra, a környék egyik legnépszerűbb turisztikai célpontjához. Szilvásváradon, a Szalajka-völgyben található – többek között – a mésztufalépcsőkön kialakult, meseszép Fátyol-vízesés, valamint az Istállóskői-barlang, ahol közel 40 ezer éves kőkori ember leleteit fedezték fel és még sorolhatnánk a környék látnivalóit. Szóval érdemes felfedezni a környéket!

Tegyék ezt meg egy kilátó tetejéről nézelődve! A Milleniumi kilátó 20 méter magasan lévő teraszáról lenyűgöző látvány tárul elént a Bükk minden évszakban különböző színben pompázó tájképe. Tiszta, napos időben a távoli Tátra hegycsúcsai is megfigyelhetőek.

Utunk során láthatjuk a 815 m magas Bél-kő-hegy hatalmas, fehérlő mészkőszikláit is, amelynek tövében az 1232-től épített ciszterci apátság bújik meg.

 • Eger – Szomolya – Noszvaj – Eger

– 3 óra
– 55 kilométer
– 32.000 Forint

Túránk során megtapasztalhatjuk, hogy miért olyan híres az egri borvidék. Mielőtt bárki is azt gondolná, hogy borkóstolóra invitáljuk, el kell árulnunk, hogy csalódni fog. Útvonalunk ugyanis Eger és Szomolya között jó minőségű földúton halad a végeláthatatlan szőlődűnék között.

Az első pihenőnk Szomolyánál van, ahol a kilátóba felérve megcsodálhatjuk a Bükki hegyvidék dimbes-dombos arcát, valamint a szemfülesek láthatják a legendás kaptárköveket is.

Szomolyától műúton visz az utunk tovább Noszvajig, az ország legtisztább levegőjű falujáig. Áthaladunk Síkfőkúton is, amely a környék egyik legnépszerű turisztikai célpontja.

Túránk vége felé haladva megállunk az Eged-hegy lábánál is, ahonnan szintén csodaszép kilátásban lesz részünk.

3. TGB BLADE 600 LTX QUADOK

A világhírű gyártó Blade családjának 600 köbcentis, 42 lóerős teljes értékű kétszemélyes gépe. Tökéletes kétszemélyes túraquad kényelmes utasüléssel és kapaszkodókkal.

 • Erős motor, 4 kerékhajtás, finom rugózás.
 • Tiszteletet parancsoló méret, sportos, vagány design!
 • Jelenlegi állományunk 7 darab, így egyszerre 12 fő vehet részt a túrákon, plusz a túravezető.
 • B kategóriás jogosítvánnyal vezethető.
Kedves Látogatónk!
Telephelyünk megváltozott: Kérsemjén, Alkotmány utca 35. (Fehérgyarmattól 8km) Ezzel egyidejűleg már nem Eger környékén szervezünk vezetett quad-túrákat, hanem a hasonlóan izgalmas Tisza-folyó árterében, Foglalási rendszerünk átmenetileg szünetel, telefonon illetve személyesen azonban tudsz jelentkezni erre az élménydús kalandra! +36702507900